Uw verblijf tijdens Alpe du HuZes

Hotel Le Sherpa is al jaren een fijne thuisbasis voor deelnemers aan de Alpe D’HuZes!

Een gezellige sfeer, Nederlandse eigenaren en personeel en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn flexibel (maaltijden en tijden) en doen er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen, zodat u zich goed kunt voorbereiden en optimaal kunt presteren!

Alpe d´HuZes

Groepen die minimaal 5 nachten bij ons verblijven, zullen wij d.m.v. SPONSORING extra ondersteunen. Dit kan in verschillende vormen; van een korting op het verblijf tot een X-bedrag per beklimming.

STUUR UW AANVRAAG NAAR: info@le-sherpa.com

Een greep uit de recensies:

Michelle Wensveen (Team KMar): Het is echt een aanrader, ik ben er afgelopen jaar geweest met het kmar team. En heb het erg naar me zin gehad. Niets was te veel gevraagd, en super leuk personeel!!

René van Stoltz (Team KMar): De afgelopen twee jaar ben ik te gast geweest in dit leuke en gezellige hotel tijdens de Alp d’HuZes. Een geweldige sfeer die gemaakt wordt samen met de andere deelnemers en het enthousiaste personeel. Werkelijk een aanrader met in de omgeving een perfecte trainingsmogelijkheid om even aan de bergen te wennen.

Herman Wijnands (Team KMar) : Top hotel. Super personeel